Matrix Software


Specialisten in bouwtechnische automatisering.

Matrix Software is een zelfstandig Nederlands softwarehuis, gespecialiseerd in bouwtechnische automatisering. Op basis van marktbehoeften en specifieke wensen van opdrachtgevers, ontwikkelt Matrix hoogwaardige software voor automatisering van primaire bedrijfsprocessen. Matrix streeft naar duurzame relaties met opdrachtgevers. Door nauwe samenwerking wordt voortdurend gewerkt aan nieuwe concepten waarmee de software steeds verder wordt geperfectioneerd. Dat Matrix bij dit alles succesvol is, wordt bewezen door het feit dat Matrix sinds 1983 toonaangevende software en diensten levert.

Matrix ontwikkelt intelligente software voor bouwtechnisch ingenieurs, staalconstructiebedrijven en kozijnproducenten. Organisaties die met Matrix' software werken, zien hun bedrijfsvoering verbeteren: de interne bedrijfsprocessen lopen op rolletjes, de efficiency neemt toe, het bedrijfsresultaat verbetert. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ruim 1400 bedrijven in binnen- en buitenland enthousiast zijn over Matrix. De software en diensten worden vanuit twee vestigingen door 42 medewerkers aangeboden. De medewerkers van Matrix zijn hun opdrachtgevers optimaal van dienst met software, implementatiebegeleiding, trainingen en helpdeskondersteuning.

De functionaliteit van Matrix Software reikt verder dan een basisbehoefte. Elke organisatie stelt specifieke eisen aan software. De tijd dat automatisering bepaalt hoe u moet werken, kan met de keuze van de juiste software verleden tijd zijn. Matrix biedt u standaardsoftware met een grote mate van flexibiliteit. Ondernemers met visie kiezen daarom voor de innovatieve en toonaangevende software van Matrix.

Tel:   +31 (0)24 34 34 380
Mail:  info@matrix-software.nl
Web: www.matrix-software.nl

Ga terug naar boven